Spoštovani Kempovci!

 

December je tukaj in kljub njegovi drugačnosti, ne smemo pozabili, da je to čas dobrih del, hvaležnosti in pozornosti. Zavedamo se, da smo se znašli pred mnogimi izzivi, med katere sodi tudi socialna distanca, ki je posebej zahtevna za naše najmlajše. Zato bomo vsem našim najmlajšim članom od 6. do vključno 10. leta omogočili brezplačno Zoom Kempo druženje in sicer vsak torek v decembru od 18. do 18.40.ure. Prvi Zoom bo na voljo v torek, 1.12.2020!
Vse, kar morate, dragi starši storiti je, da pošljete email na: tina@kempoarnis.com in se prijaviti. 

Upamo, da vas bomo s tem vsaj malo razbremenili in poskrbeli za fizično aktivnost naših najmlajših Kempovcev.

Za vse ostale pa bomo organizirali brezplačen KATA SEMINAR, ki bo v soboto, 28.11.2020. Vsi naši člani, ki bi radi sodelovali, pa še niste člani Online dojo skupine, nam pošljite email s prijavo na tina@kempoarnis.com, da vam bomo lahko poslali vabilo na srečanje. 

URNIK seminarja:
18:00 Kata Seisan (Starejši Juniorji, Odrasli)
Sledila bo kata Seiunchin, Naihanchi, Sanchin, Wanshu. Če bo čas tudi kato za 1.DAN, Aragaki Seisan, ki jo bomo sicer podrobneje oddelali v kratkem. Vsako kato bomo delali približno 20-30 min. Kato Sanchin bo poučeval mojster Jan Torborg, 5.DAN Goju ryu iz Nemčije. 


Želimo vam prijetne praznike! Naučimo se uživati v majhnih stvareh in cenimo, kar imamo. Solidarnost je tista, zaradi katere smo močni in prepričani smo, da če kaj, znamo Kempovci stopiti skupaj.

 

Srečno & ostanimo zdravi!

Še več info v našem 

VPIS V SEZONO 2020/21

 

Kempo Arnis Federacija vabi k vpisu 2020/2021!

Vabljeni, da se nam pridružite tudi v prihajajoči sezoni, kjer vam ponujamo razširjeno ponudbo vadb, tako borilnih veščin, kot tudi funkcionalnih treningov!

V Novem mestu smo za vas odprli najsodobnejši center (nekdanji Novoteks, Foersterjeva ulica 10), kjer boste tudi najzahtevnejši prišli na svoj račun! V mesecu avgustu lahko v Novem mestu vse vadbe preizkusite brezplačno-do zapolnitve mest! Več info na: tina@kempoarnis.com in na 031/ 678 647 (Tina), 041/ 370 532 (Borut).

Začnemo v ponedeljek, 24.8.2020!

Urnik Novo mesto - Honbu dojo:

https://www.kempoarnis.com/nm-vodene

Ostale podružnice v Sloveniji:

https://www.kempoarnis.com/courses-1

Svetovna legenda, eden največjih in najbolj priznanih mojstrov izraelskih borilnih veščina KAPAP/KRAV MAGA - Israeli jiu jitsu, je v Sloveniji posnel najnovejšo serijo DVDjev o samobrambi. V veliko veselje nam je bilo sodelovati na tem, kot tudi na številnih projektih, ki bodo potekali v prihodnosti. 

KAF

spring 2020 monm.jpg

19.-21.6.2020

Summer camp 2020

19. - 21.6.2020

Don't miss our 2020 post Corona Summer camp.
3 days event, studying KAF curriculum. 
Friday: KATA
Saturday: SELF DEFENSE/STAND UP
Sunday: STICK/KNIFE

Each day will include partial belt testing  depending on the days subject.  

Saturday night party!
 

More info: tina@kempoarnis.com

Dobrodošli na novi strani Kempo Arnis Zveze Slovenije

Tukaj vas bomo seznanjali z našim najnovejšim dogajanjem.

1/13

©2020 by KEMPO ARNIS FEDERATION

 

 

2