top of page
1-3.jpeg

Kondiciranje

Gibanje je zdravje.

Modern Hojo Undo je vadba, kjer se predvsem posvečamo izboljšanju športne forme. Temelji na starodavnih principih vadbe in kondiciranja. Danes je ta koncept vadbe bolj znan kot “funkcionalna vadba“, dejansko pa ima že stoletno zgodovino in tradicijo, ki izhaja iz Okinave. 
Fizična vadba je zelo pomembna za naše zdravje, tudi če nismo profesionalni športniki. Ne pozabimo, da je naše srce, pljuča in to, da se dobro počutimo v našem telesu sestavni del naše celostne podobe, tega kako se dojemamo, kako zdravi pravzaprav smo. Ali je za dobro zdravje res dovolj zgolj stanje bolezni? Gibanje je zdravje. Gibanje je življenje, zato ste dobrodošli, da s pomočjo našega kondiciranja izboljšate kvaliteto življenja in postanete še bolj odporni na izzive, ki so pred vami! 

 

Naši programi so:

KEMPO FIT

Je vadba namenjena posameznikom, ki so tako v začetni, kot tudi nadaljevalni fazi treniranja.
V tem programu se učimo osnovnih pravilnih gibalnih vzorcev z lastno težo in tudi utežmi ter kardio napravami, ki nam izboljšajo sposobnosti v vsakdanjem življenju, s katerim še vedno pridobivamo na moči, kondiciji, oblikovanju postave in kurjenju maščobe.
Kljub temu, da je program najemenjen začetnikom, je še vedno zasnovan na visoki intenziteti in se program treninga iz tedna v teden stopnjuje.
Vadba je primerna za oba spola, tudi za tiste z določenimi omejitvami in dodatnimi zahtevami, saj se znotraj treninga prilagajamo vsakemu posamezniku.

KEMPO STRONG

Je vadba za tiste z željo po naprednejši, intenzivnejši vadbi, za tiste, ki si želijo izboljšati svoje sposobnosti na visoko intezitetni ravni treningov (pridobiti moč, mišično maso in vzdržljivost).
Od vsakega vadečega se pričakuje nekaj pripravljenosti in znanja ter vsaj 2 meseca izkušenj z funkcionalno vadbo, saj program zajema zahtevnejše vaje z lastno težo, utežmi, kardio napravami in visokointenzivnimi intervali, primerno tako za ženske, kot moške. 

Kondiciranje: About
bottom of page