Spoštovani Kempovci!

 

Summer Camp za odrasle in starejše juniorje oz. tekmovalce (po dogovoru z Borutom) bo! In sicer od 24.-26.6.2021, torej od četrtka do sobote. Okviren urnik je v četrtek od cca 17h do 21h, petek (praznik) in sobota cel dan, dopoldan in popoldan z odmorom za kosilo in polaganji, ter prireditev polaganje črnih pasov v soboto zvečer. Camp se bo zaključil s praznovanjem črnih pasov in druženjem.

 

V ceno Campa je všteto kosilo v petek in soboto. Spanje oz.prevoz si uredite v lastni režiji, ponavadi se da ugodno dogovoriti v hostlu Situla ali apartmajih Ravbar, kontaktirate lahko tudi Domna Zorka, oz.se povežete s člani, ki se bodo odločili, da se bodo na Camp vozili.

 

Cena: 160 eur

Cena za KAF člane: 150 eur

Cena za plačilo z gotovino do 18.6.2021 :145 eur

 

Prijavnico za Camp dobite na treningu. Več informacij pa na: tina@kempoarnis.com.

Ponovni začetek treningov!!!

Trenutna epidemiološka slika nam omogoča delno odpiranje, ki bo teh 14 dni potekalo zgolj v Novem mestu, upamo pa, da bomo lahko s prihodnjim mesecem veselo zakorakali v telovadnice tudi v drugih podružnhcah.
Zavedamo se namreč, da so se vladni odloki spremijali po nekaj dneh, vsaj kar se tiče rekreacije, zato domnevamo, da se zna slika obrniti po počitnicah, ko se bodo zaključili smučarski odmori.

 

Vseeno pa vas z veseljem obveščamo, da v Novem mestu s treningi začnemo z vsemi skupinami že prihodnji teden! Izjema so najmlajši-Pingvini, ki bodo s treningi začeli z zamikom. Kdaj bo prvi trening za Pingvine sporočimo naknadno, v najkrajšem možnem času, saj je ob obstoječih predpisih težko oz.nemogoče upoštevati vsa NIJZ priporočila.

Zaradi razporeditve v mehurčke je NUJNA PREDHODNJA PRIJAVA, na podlagi katere vas bomo razvrstili v skupino znotraj določenega termina.

Telovadnica bo razdeljena na tri dele, zato pridete na trening skladno s spodaj napisanim urnikom (znotraj teh ur pa boste na podlagi prijave razdeljeni v določen “mehurček”).

 

Prosimo, da pišete na: tina@kempoarnis.com.
 

Zaenkrat odpiramo telovadnico samo v Novem mestu, bolj obširno odpiranje po Sloveniji ob ugodni epidemiološki sliki načrtujemo v mesecu marcu, za več info prosimo, kontaktirajte vašega podružničnega inštruktorja. Vsi, ki ste udeleženci Zoom treningov imate vadbe v telovadnici ta mesec brezplačno!

Sicer pa bodo Kempo treningi za odrasle potekali ob ponedeljkih in sredah, treningi za juniorje ob torkih in četrtkih, Kempo Fit in Kempo strong pa ob petkih in nedeljah.

Zoom treningi ostajajo in jih bomo kvečjemu malenkost zamaknili za kakšno minuto.

Prvi treningi v telovadnici bodo v sredo, 17.2.2021!

Prosimo vas za malce potrpežljivosti pri samih prihodih in odhodih, upoštevali bomo vsa priporočila pri NIJZ, ki zaenkrat dovoljuje vadbo brez kontakta, zato bodo treningi v prvi fazi prilagojeni in bodo temeljili predvsem na kondiciranju, treningu kat/kihona. Prostor bomo skladno z navodili razkuževali in skrbeli za varnostno razdaljo.

Na trening prihajajte samo zdravi, maska pa je obvezna, povsod, kjer ne moremo zagotoviti varnostne razdalje, prav tako vas prosimo, da si ob prihodu in odhodu iz telovadnice razkužite roke.
 

Garderobe in tuši se zaenkrat ne bodo uporabljali, prosimo, da se preobujete na hodniku, ter čevlje in ostalo opremo prinesete v telovadnico, kjer jo odložite na označeno mesto. 

 

Spoštujmo priporočila, ostanimo zdravi in pomagajmo športu, da se ponovno postavi na noge! Hvala za podporo!️

 

Urnik vadbe:

 

PONEDELJEK IN SREDA

18h-19h: ODRASLI 1 (Nižji pasovi)

19h -20h : ODRASLI 2 (Višji pasovi)

V katero skupino spadate vas bomo obvestili po prijemu prijav. 

 

TOREK IN ČETRTEK

17h- 17.50: JUNIORJI 1

18h- 19h: JUNIORJI 2

 

PETEK:

18h- 19h: BOOT DEFENSE ŽENSKE

18h- 19h: KEMPO FIT

19h- 20h: KEMPO STRONG

 

NEDELJA:

18h- 19h: KEMPO FIT

19h- 20h: KEMPO STRONG

Priporočilo NIJZ glede nošenja maske:
https://www.youtube.com/watch?v=PZnBVbj2uWY&feature=youtu.be

 

Spoštovani Kempovci!

 

December je tukaj in kljub njegovi drugačnosti, ne smemo pozabili, da je to čas dobrih del, hvaležnosti in pozornosti. Zavedamo se, da smo se znašli pred mnogimi izzivi, med katere sodi tudi socialna distanca, ki je posebej zahtevna za naše najmlajše. Zato bomo vsem našim najmlajšim članom od 6. do vključno 10. leta omogočili brezplačno Zoom Kempo druženje in sicer vsak torek v decembru od 18. do 18.40.ure. Prvi Zoom bo na voljo v torek, 1.12.2020!
Vse, kar morate, dragi starši storiti je, da pošljete email na: tina@kempoarnis.com in se prijaviti. 

Upamo, da vas bomo s tem vsaj malo razbremenili in poskrbeli za fizično aktivnost naših najmlajših Kempovcev.

Za vse ostale pa bomo organizirali brezplačen KATA SEMINAR, ki bo v soboto, 28.11.2020. Vsi naši člani, ki bi radi sodelovali, pa še niste člani Online dojo skupine, nam pošljite email s prijavo na tina@kempoarnis.com, da vam bomo lahko poslali vabilo na srečanje. 

URNIK seminarja:
18:00 Kata Seisan (Starejši Juniorji, Odrasli)
Sledila bo kata Seiunchin, Naihanchi, Sanchin, Wanshu. Če bo čas tudi kato za 1.DAN, Aragaki Seisan, ki jo bomo sicer podrobneje oddelali v kratkem. Vsako kato bomo delali približno 20-30 min. Kato Sanchin bo poučeval mojster Jan Torborg, 5.DAN Goju ryu iz Nemčije. 


Želimo vam prijetne praznike! Naučimo se uživati v majhnih stvareh in cenimo, kar imamo. Solidarnost je tista, zaradi katere smo močni in prepričani smo, da če kaj, znamo Kempovci stopiti skupaj.

 

Srečno & ostanimo zdravi!

Še več info v našem 

VPIS V SEZONO 2020/21

 

Kempo Arnis Federacija vabi k vpisu 2020/2021!

Vabljeni, da se nam pridružite tudi v prihajajoči sezoni, kjer vam ponujamo razširjeno ponudbo vadb, tako borilnih veščin, kot tudi funkcionalnih treningov!

V Novem mestu smo za vas odprli najsodobnejši center (nekdanji Novoteks, Foersterjeva ulica 10), kjer boste tudi najzahtevnejši prišli na svoj račun! V mesecu avgustu lahko v Novem mestu vse vadbe preizkusite brezplačno-do zapolnitve mest! Več info na: tina@kempoarnis.com in na 031/ 678 647 (Tina), 041/ 370 532 (Borut).

Začnemo v ponedeljek, 24.8.2020!

Urnik Novo mesto - Honbu dojo:

https://www.kempoarnis.com/nm-vodene

Ostale podružnice v Sloveniji:

https://www.kempoarnis.com/courses-1

flyer_kolaž_2020_nm.jpg

Svetovna legenda, eden največjih in najbolj priznanih mojstrov izraelskih borilnih veščina KAPAP/KRAV MAGA - Israeli jiu jitsu, je v Sloveniji posnel najnovejšo serijo DVDjev o samobrambi. V veliko veselje nam je bilo sodelovati na tem, kot tudi na številnih projektih, ki bodo potekali v prihodnosti. 

KAF

spring 2020 monm.jpg

19.-21.6.2020

Summer camp 2020

19. - 21.6.2020

Don't miss our 2020 post Corona Summer camp.
3 days event, studying KAF curriculum. 
Friday: KATA
Saturday: SELF DEFENSE/STAND UP
Sunday: STICK/KNIFE

Each day will include partial belt testing  depending on the days subject.  

Saturday night party!
 

More info: tina@kempoarnis.com

Dobrodošli na novi strani Kempo Arnis Zveze Slovenije

Tukaj vas bomo seznanjali z našim najnovejšim dogajanjem.

1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
12
12

press to zoom
1
1

press to zoom
1/13